Search
Close this search box.

Seleccionades les bandes que participaran en el Cicle “Bandes a Les Arts” durant la temporada 2019

El Cicle “Bandes a Les Arts” que organitza la Fundació de la Comunitat Valenciana Palau de les Arts “Reina Sofia” en col·laboració amb FSMCV, ha seleccionat els projectes que formaran part de la present edició 2019 i que actuaran en el Palau de Les Arts al llarg d’aquesta temporada.

Cal destacar l’alta participació i l’excel·lència de les propostes presentades. La FSMCV vol agrair a les bandes no seleccionades la seua participació i felicitar-les per la magnífica qualitat dels seus projectes, confiant que puguen dur-los a terme en la pròxima edició.

Bandes seleccionades

La selecció del cicle “Bandes a Les Arts” queda de la següent manera:

10 de febrer de 2019

12:00h – Unió Musical La Aurora de Albatera (80 punts)
17:00h – Unió Musical Benissodense (75 punts)

14 d’abril de 2019

12:00h – Ateneu Musical i Cultural d’Albalat de la Ribera (90 punts)
17:00h – Sociedad Musical de Segorbe (85 punts)

5 de maig de 2019

12:00h – Asociación Cultural Amigos de la Música de San Antonio de Benagéber (85 punts)
17:00h – Unió Musical de Picanya (70 punts)

Cicle “Bandes a Les Arts”

El Cicle “Bandes a Les Arts” permet la participació de les societats musicals de la Comunitat Valenciana, de forma habitual i amb tots els drets, en la programació anual del Palau de Les Arts.

Per a participar, les Societats Musicals interessades havien d’adjuntar un projecte en el qual s’ha valorat tant la qualitat de la proposta com la integració del repertori dins de la programació lírica de l’auditori, coincidint amb els compositors programats en cartell corresponents a cada data de concert triada.

En la valoració de les propostes presentades s’ha tingut en compte, a més de l’esmentada integració del repertori dins del programa de Les Arts, factors com l’interés musical del repertori complet que es presenta, la innovació de la proposta o l’aportació de valors associats a la igualtat de gènere, la intergeneracionalitat, l’atenció a la discapacitat o l’atenció a col·lectius amb el risc d’exclusió social.

Documentació

Descarrega la resolució completa amb les bandes seleccionades, no seleccionades i excloses. [PDF]

Compartir:

Últimas noticias

Categorías