Search
Close this search box.

Les societats musicals del Vall dels Alcalans elegeixen Juan Bisbal com a president comarcal per als pròxims quatre anys

Les Societats Musicals de la comarca de la Vall dels Alcalans han elegit Juan Bisbal com a president comarcal de la FSMCV. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre en el Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Juan Bisbal, que ha sigut elegit pel 100% dels vots, pertany a la Unió Musical de Catadau des de 1960. A més, ha sigut el seu president durant 14 anys (1998-2013).

PC Vall Alcalans Juan Bisbal Balaguer

Juan Bisbal Balaguer, president comarcal de la Vall dels Alcalans

Durant 14 anys vaig ser president de la Unió Musical de Catadau. Van ser anys de molt de treball per a donar solidesa a la nostra banda, però també gaudirem de bons moments. Durant aquests anys també vaig ser president d’aquesta comarcal, motiu pel qual em van animar a presentar-me de nou, perquè consideraven que podria aportar la meua experiència per a afrontar els nous reptes i projectes de les nostres bandes”, ha afirmat Juan Bisbal.

Juntament amb això, Juan Bisbal ha assegurat sentir-se molt agraït a les societats musicals de la comarca per haver depositat la seua confiança en ell.

Actualment, la comarca del Vall dels Alcalans compta amb 8 Societats Musicals que són la Societat Musical Turisense de Torís, Societat Instructiva Unió Musical de Monserrat, Societat Musical L’Armonia de Montroi, Societat Artística Musical de Montroi, Unió Musical Lira Realense de Real, Societat Protectora Musical “La Lira” d’Alfarp, Societat Unió Protectora Musical de Llombai i la Unió Musical de Catadau.

Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar en elles al major nombre possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que en 2018 celebra el seu 50é aniversari, agrupa 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals estan presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València, i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías