Search
Close this search box.

Bon començament del Curs de Direcció “La Tècnica Gestual” que va arrancar a Navarrés i es clausura el 14 de maig

Navarrés, 3 de maig de 2016

Pablo Marqués Mestre, triat recentment director de la Jove Banda Simfònica de la FSMCV, va ser l’encarregat d’obrir el curs de direcció “La tècnica gestual” que va arrancar en la localitat valenciana de Navarrés el passat 2 d’abril i que es perllonga fins al 14 de maig sota la batuta de prestigiosos directors.

Aquest dissabte, 7 de maig és el torn del director David Fiuza Souto, que sota el títol “Hacia el sonido colectivo” posarà en pràctica la tècnica direcció i el treball de sonoritat col·lectiva. A més, Fiuza, actual director titular de la Simfònica “La Artística” de Bunyol, realitzarà un taller de formació intensiva -workshop- amb la banda.

José Rafael Pascual-Vilaplana, que ha guanyat nombrosos premis i reconeixements i actual director de la Banda Municipal de Bilbao, és l’encarregat del mòdul de formació sobre tècniques de programació que es realitzarà del diumenge 8 de maig, pel matí.

L’última de les classes que s’impartirà será el divendres 13 de maig a la nit i correrà a càrrec del director Pere Vicalet. Vicalet, que és el director artístic d’aquest curs que s’imparteix a Navarrés, és també director, compositor i artista digital de reconegut prestigi. Actualment compagina la seua funció docent en el Conservatori Música Oscar Esplá” de Alacant, amb la seua activitat professional com a director invitat en el ensemble Col Legno.

El curs, organitzat per la Banda Fomento Musical de Navarrés es clausurarà amb un concert el diumenge 14 de maig, dirigit pels alumnes.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías