Search
Close this search box.

La Societat Musical la Primitiva Setabense celebra aquests dies el seu CXIV aniversari

Xàtiva, 5 de maig de 2016

La Societat Musical la Primitiva Setabense celebra aquests dies el seu CXIV aniversari. En aquesta ocasió la seua junta directiva ha decidit dedicar-ho a la dona ceciliana.

L’acte principal serà el concert de la seua jove orquestra i de la seua banda simfònica aquest dissabte a les 20h en el Gran Teatre. En aquesta ocasió, gràcies al conveni singular signat amb l’Ajuntament de Xàtiva, el concert serà d’entrada lliure amb la corresponent invitació que es pot retirar en la secretaria de la Societat. La Jove Orquestra interpretarà el concert per a vibráfono i orquestra de Nei Rosauro, amb el músic de la societat, Romuald Gassó, com a solista; i la Simfonia 104 “Londres” d’Haydn sota la direcció de José Martínez Colomina. La banda simfònica interpretarà, sota l’adreça de Paco Sánchez Roca, el pasdoble “Benicadell” de Joan Enric Canet; el preludi simfònic “la Torre del Oro” de Gerónimo Giménez; i l’Obertura 1812 de Peter I. Tchaikovsky.

En el saló d’assajos s’ha muntat una exposició que resumeix l’activitat de la Junta de Cecilianas des de la seua creació fa més de cinquanta anys. L’exposició s’inaugurarà dissabte que ve després del concerte aniversari i abans del sopar social que hi haurà en el mateix saló. A més s’ha convocat el Primer Concurs de Selfies, a més d’unes jornades musicals que inclouen diverses conferències i audicions dels professors de la seua escola, entre altres activitats.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías