Search
Close this search box.

Concert de “La Artistica” de Novelda en col·laboració amb Festival Natura

Novelda, 10 de juny de 2016

Després de l’èxit collit en les desfilades d’Elda el cap de setmana passat, La Unió Musical “La Artística” col·labora amb l’associació Festival Natura de la manera que millor sap: oferint la seua música per a, en aquest cas, homenatjara la Mare Terra.

D’aquesta manera, i seguint amb les activitats que ha organitzat l’associació noveldense, dissabte que ve, dia 11, tindrà lloc un concert al Casino de Novelda en el qual música i naturalesa es fondran en un, gràcies a temes com “La Misión” o “El Rey León”. Tot açò, sota la batuta del director titular de la banda: Juan Francisco Sellés Muñoz.

L’O.M “La Artística” aprofita l’ocasió per a desitjar-los que gaudisquen amb el concert i els agraeix la seua assistència.

Festival Natura:

El Festival Natura està format per un grup de persones de diverses localitats i sense ànim de lucre, el desig del qual és contribuir a millorar l’entorn de través de publicacions i d’esdeveniments que porten a la reflexió i a l’empatia cap a la cura del medi ambient i el nostre entorn natural.

Programa

Rivieren Cyclus………………………………… Malando Vlak

1 Rio Negro

2 Orinoco

3 Chubut

The Mission

Dances with Wolves……………………………..Jay Bogoo

The Lion King

music: Elton John/ Hans Zimmer.

arr: Hans v.d. Heide

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías