Search
Close this search box.

Convocat el Concurs de Composició de l’Himne de Festes d’Alfarrasí

La Junta Central de Moros i Cristians, amb la col·laboració de l’Ajuntament d’Alfarrasí, convoca el concurs de composició musical per a l’Himne de Festes d’Alfarrasí, amb l’objectiu d’obtenir una peça musical que identifique i reflexe el caràcter festiu i la personalitat d’aquesta localitat.

Podran participar els compositors de qualsevol edat i de qualsevol localitat. La composició que els participants presenten haurà de portar un lema i adequar-se a la lletra que es facilita en les bases del concurs que es poden consultar ací. La composició participant haurà d’anar en sobre tancat, amb el lema com a única identificació. Les dades de l’autor/a es facilitaran en el full d’inscripció, que haurà d’anar en un altre sobre tancat dins del sobre de la composició.

Les obres, que hauran de tindre una durada d’entre 3 i 6 minuts, ser inèdites i originals, hauran de lliurar-se a l’Ajuntament d’Alfarrasí fins el dia 26 de juny.

El jurat concedirà a l’obra guanyadora un únic premi dotat amb 1.500 euros. La composició guanyadora es donarà a conéixer el 10 de juliol, i l’acte de lliurament tindrà lloc el 17 d’agost del 2017.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías