Search
Close this search box.

La integració del moviment associatiu musical de la Comunitat Valenciana i els valors democràtics, pilars de la nova declaració institucional de la FSMCV

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) celebrarà el pròxim dissabte 10 de març a la Llosa de Ranes (València) la primera Assemblea General de 2018.

L’objectiu d’aquesta trobada és realitzar el balanç de gestió i pressupostos de 2018. Juntament amb açò, alguns punts que centraran la jornada seran el repàs de les principals fites aconseguides durant 2017 com són la campanya d’intercanvis musicals més gran la història, el recolçament institucional a les Societats Musicals, així com la consecució del finançament més alt de la història per part dels pressupostos de la Generalitat per a 2018.

A més a més, un dels temes principals que s’abordarà en aquesta Assemblea General serà l’aprovació per part de totes les Societats Musicals de la nova declaració institucional de la FSMCV que tindrà com a eixos principals l’aspiració de la FSMCV d’integrar, representar i coordinar el moviment associatiu musical de la Comunitat Valenciana així com que els seus objectius i filosofia d’actuació vinga determinada per valors democràtics.

Enguany, any en que celebrem el 50é aniversari de la FSMCV, és el moment de fer un pas més i evolucionar des de dins d’acord a la nova època en la qual vivim. D’ací la importància de ratificar aquesta nova declaració institucional que asseurà les bases del nostre propòsit i labor per la divulgació i protecció del nostre patrimoni musical en els pròxims anys”, ha afirmat Pedro Rodríguez, president de la FSMCV.

També es presentarà per a aprovació l’autorització a la FSMCV per a la negociació amb sindicats amb l’objectiu de crear un conveni col·lectiu per a les Escoles de Música.

Aquest esdeveniment comptarà amb la col·laboració de la Societat Musical de la Llosa de Ranes i se celebrarà a l’Auditori Municipal. Està previst que en ell participen directius de 549 Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.


Imatge: XLIX Assemblea General FSMCV celebrada al Teatre Castelar d’Elda a octubre de 2017.

Fotografia: Àlex Oltra

Compartir:

Últimas noticias

Categorías