Search
Close this search box.

“Dones i Bandes”: Nou projecte de la FSMCV per retre homenatge a les pioneres de les bandes de música

L’Assemblea General de la FSMCV celebrada a octubre de 2017 a Elda va aprovar, entre altres projectes, la iniciativa “Dones i Bandes”: un projecte que naix amb la finalitat de retre homenatge a totes aquelles dones, que ja fa dècades, van ser les primeres en trencar barreres i ocupar llocs de rellevància en les nostres societats musicals. Parlem de dones músics, directives, presidentes, compositores, directores i totes aquelles que al vostre paréixer hagen de ser reconegudes per ser pioneres en escriure la història de les dones en les nostres bandes.

Estem convençuts que totes les societats musicals tindran a alguna persona amb aquest perfil que mereixca ser reconeguda. Per tant, volem comptar amb la vostra col·laboració per a crear entre tots un bonic homenatge en forma d’exposició, que estem preparant per al proper mes d’octubre, coincidint amb la cloenda dels actes del 50é aniversari i l’Assemblea General de la FSMCV.

Per a facilitar la tasca, hem creat un formulari que podreu emplenar i compartir amb totes les persones que cregueu que poden tindre informació rellevant per a aquest projecte, al qual podeu accedir en el següent enllaç: https://goo.gl/forms/yBOgbXmiBZ499dr32

En cas de suggerències, dubtes i/o qualsevol aspecte que considereu oportú, recordeu que estem a la vostra disposició i podeu contactar amb nosaltres vía telèfon al 96 351 92 43 o a l’email gestorsculturals@fsmcv.org indicant en el títol “Projecte Dones i Bandes”.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías