Search
Close this search box.

LA SOCIETAT UNIÓ ARTÍSTICA MUSICAL D’ ONTINYENT OFEREIX UN CONCERT amb les obres que portarán AL XL Certamen Provincial de Bandes de Música de Valènci

Ontinyent, 5 de maig de 2016

El pròxim dissabte dia 21 de maig a les 19:00 hores, la Banda de Música de La Unió Artística Musical d’Ontinyent oferirá un Concert al teatre Echegaray d’Ontinyent, on podran escoltarse les obres que interpretaràn en el XL Certamen Provincial de Bandes de Música de València. En este concert tambè participa la Banda Juvenil i compta amb la col·laboració de l’Associació Veïnal de Sant Josep. 

Per a l’intervenció al certàmen valencià, “volem animar-los a que ens acompanyen i recolzen la participació de la Banda de Música al XL Certamen el diumenge dia 29 de Maig al Palau de la Música de València, on podran disposar d’un autobús, reservant les seues places a partir del dijous dia 19”, han manifestar des de l’organització.

Els músics de la Banda Juvenil i la Banda de Música de la Societat Unió Artística Musical d’ Ontinyent es van desplaçar el passat dissabte 30 d’ Abril per a oferir un Concert Extraordinari al Palau de la Música de València en motiu de la propera participació al XL Certamen Provincial de Bandes de Música. Més d’un centenar de músics, entre juvenils i els de la Banda Música van fer possible un concert on el públic assistent va gaudir escoltant obres de gran nivell com les que s’escoltaran al Certamen, interpretades per La Unió, que participarà a la 1º Secció.

En la primera part, la Banda Juvenil va interpretar el pasdoble “Pérez Borredá” de R. Pérez, i les obres “Shalom” i “Cordilleras de los Andes”, de Philip Sparke i Malando K.Vlak, respectivament, totes elles dirigides pel seu Director, Jordi Fuster Pérez.

En la segona part, era la Banda de Música, l’encarregada d’interpretar obres com el pasdoble “Laura 1994” del compositor albaidí Ramón García i Soler, “Sicània” del mestre cullerenc Rafael Talens i una obra impressionant com és “Extreme Makeover” del famós compositor Johan de Meij, dirigides pel director titular, José Francisco Mira Marín.

Per a la Societat Musical, va ser tot un motiu d’orgull i alegria la nombrosa afluència de públic, tant per part dels familiars, amics i simpatitzants com pel públic del Cap i Casal que assistiren a gaudir de la música interpretada pels músics ontinyentins.

Les entrades per al concert del 21 de maig estaran a la venda a partir del dijous dia 12 de maig.

Més informació:

www.suamontinyent.com

96 238 10 30

info@suamontinyent.com

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías