Search
Close this search box.

La Unió Musical de Alaquàs, en concert aquesta nit amb la Concordia Band Moorhead de Minnesota

Alaquàs, 13 de maig de 2016

En el marc incomparable del Castell d’Alaquàs, aquesta nit a les 22,30 hores tindrà lloc el Concert de Primavera en el qual la Banda Simfònica d’Alaquàs actuarà juntament amb la Concordia Band Moorhead de Minnesota.

La Simfònica d’Alaquàs, sota la dirección d’Enric Parreño Moratalla interpretarà peces de John Williams, d’Andrés Soto i de J. Salvador González Moreno. Amb més d’un centenar de músics, que Parreño Moratalla -natural d’Alaquàs- farà vibrar amb la seua experimentada batuta.

En 2010 realitza una gira per Argentina amb la banda simfònica de la UMA actuant en la província de Sant Joan i a Buenos Aires conjuntament amb la banda municipal de la ciutat, dirigint a ambdues formacions.

Per la seua banda, l’agrupació bandística americana té més de 125 anys d’història i és considerada una de les més prestigioses -i més viatgeres- d’EUA La Concòrdia Band Moorhead de Minnesota interpretarà obres d’Aaron Copland, Brian Balmages i de Luis Serrano Alarcón, entre uns altres.

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías