Search
Close this search box.

Un concert amb peces valencianes i folklore este dissabte a Gandia

Gandia, 13 de maig de 2016

El proper 14 de Maig, l’Associació Amics de la Música de Palma de Gandia realitzarà el concert enmarcat dins la 37a Edició de la Campanya Retrobem la Nostra Música de la Diputació de València.

El concert tindrà lloc a partir de les 19:30h. al Auditori de la Casa de Cultura de Palma de Gandia, amb entrada lliure. Començara el concert amb La Xica, pasdoble realitzat per Saül Gòmez i Soler, dedicat a Luci Fenollar, Fallera Major de Falla l’Estació d’Oliva 2015. Seguidament s’interpretarà Jaume I el Conqueridor de Juan Gonzalo Gómez Deval, obra que descriu la rendicció musulmana el 29 de Setembre de 1238 i l’entrà en la ciutat del Rei “Conqueridor” el 9 d’Octubre de 1238.Per a continuar amb Berlanga-Blasco Ibáñez, suite sobre temes musicals de la sèrie televisiva dedicada a l’escriptor valencià Vicente Blasco Ibáñez per Luis García Berlanga composada per Bernardo Fuster i Luis Mendo amb arranjaments de Ramon Garcia i Soler.

Desprès d’un breu descans, es continuarà amb la segona part del concert amb la Dansá del Real de Jose Mª Bañuls amb el arranjament per a banda i dolçaina de Francisco Signes Castelló. Seguirem amb l’obra Diàleg composada per dolçaina i banda de Francisco Signes i Castelló. Per a finalitzar amb Muixerangues al Cel, de Juan Carlos Sempere Bomboí, Rapsòdia per a banda de música i dolçaines, de la música dels balls de la Mare de Déu de la Salut d’Algemesí. A aquesta segona part es comptarà amb la col.laboració de la Colla de Dolçainers i Tabaleters del Real de Gandia.

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías