Search
Close this search box.

La Unió Musical Utielana celebra el Concert de Primavera

La Unió Musical Utielana d’Utiel ultima els detalls per celebrar l’arribada de la Primavera, amb un concert especial que s’interpretarà al Teatre Rambal el pròxim dissabte 25 de març a les 19:30 hores.

L’agrupació musical interpretarà un variat programa sota la batuta del mestre Francisco Javier Ros Ortega com a director convidat.

El programa constarà de dues parts. A la primera part, s’interpretaran obres de Ramón García i Soler, Yosuke Fukuda i Óscar Navarro. La segona part contempla la interpretació d’obres compostes per Jef Penders, Eric Whitacre, Stephen Melillo i Óscar Navarro.

 

Programa

I Part

 1. Olé! Contrabandistas (Pasodoble) …………….. Ramón García i Soler
 2. Symphonic Dances ………………………………….. Yosuke Fukuda
  1. I. Renaissance Dances
  2. II Tango
  3. Hoedown
  4. Spirituals (Bon-Odori-Uta)
  5. Belly Dance
 3. The Fly (La mosca) …………………………………. Óscar Navarro

II Part

 1. La Primitiva (Pasodoble de Concierto)………. Jef Penders
 2. Lux Aurumque ……………………………………….. Eric Whitacre
 3. Godspeed! ……………………………………………… Stephen Melillo
 4. Libertadores ………………………………………….. Óscar Navarro

Francisco Javier Ros Ortega (Director convidat)

Obté el títol Superior de Clarinet al Conservatori Superior de Música de Múrcia. Obté el Premi d’Honor Fi de Carrera, i també el Títol de Diplomat Concertista amb la distinció “Summa Cum Laude” en Clarinet i Clarinet Baix al Conservatori de Rotterdam amb Walter Boeykens i Hensry Bok.

Ha sigut Clarinet Solista i Clarinet Baix Solista de la “Gustav Mahler Jugend Orchester” sota la direcció dels Mestres: Claudio Abbado, SeijiOzawa, Pierre Boulez, Franz Welser-Möst i amb Iván Fischer. Ha sigut Clarinet Baix Solista a la Radio Filharmonisch Orkest Holland sota la direcció d’Edo de Waart.

 

Ha rebut classes magistrals de Direcció d’Orquestra dels mestres Jean Fournet, Eij Oue y Andris Nelsons. Ha realitzat també Cursos de Direcció d’Orquestra amb els Mestres: Jorma Panula, David Zinman, Colin Metters y Howard Griffiths. En 2007, després d’una competitiva fase preliminar, és seleccionat per a participar en el 50 Concurs Internacional de Joves Directors d’Orquestra a Besancon (França).

Ha dirigit la Orquestra Simfònica del Conservatori de Hannover, l’Ensemble de la Cambra de la “Radio Filharmonisch Orkest Holland”, la Jove Orquestra de Rotterdam, la Orquestra de Besancon Franche-Comté i la Orquestra de Cambra de Zürich.

 

Des de 2008 col·labora freqüentment amb la Orquestra Simfònica “I Maestri” de Londres. Des d’agost de 2009 és Director Titular de la Orquestra del Festival de Puigpuyment (Mallorca), i col·labora amb la Orquestra del Festival de Schleswig-Holstein (Alemanya).

En l’actualitat, ocupa la plaça d’Assistent de Solista Clarinet-Clarinet Baix a la Orquestra de la Comunitat Valenciana “Palau de les Arts Reina Sofia” de València, des de la seua creació en 2006. Des de setembre del 2009 és Professor adjunt a la classe de Clarinet del Professor Johannes Peitz, en l’especialitat de Clarinet Baix a la “Musikhochschule für Musik und Theater”.

Des de maig del 2011 és director artístic del SWE (Simfònic Wind Ensemble), València i des d’octubre del 2014 Director de l’Agrupació Musical de Massarojos (València).

Compartir:

Últimas noticias

Categorías