Search
Close this search box.

L’Agrupació Musical Mediterráneo organitza el VII Concurs de Tuba Ciutat de la Vila Joiosa

L’Agrupació Musical Mediterráneo La Vila Joiosa organitza el VII Concurs de Tuba Ciutat de la Vila Joiosa, que es celebrarà els pròxims 12 i 13 de maig del 2017. Les inscripcions es podran realitzar fins les 20 hores del dia 15 d’abril del 2017.

Podran participar al concurs tots els alumnes de tuba tenor (bombardí) i tuba dels Conservatoris, Escoles i/o Centres de música reconeguts de l’Estat Espanyol, dels ensenyaments elementals i professionals, així com els alumnes que es troben cursant Ensenyaments Superiors de qualsevol dels Conservatoris Superiors d’Espanya.

Els alumnes pertanyents a centres no reconeguts per la Direcció General d’Ordenació i Centres Docents hauran d’acreditar-ho mitjançant certificat expedit pel centre.

Els participants hauran d’estar cursant estudis en els diversos graus de l’ensenyament LOE al temps de formalitzar la seua inscripció i del desenvolupament del concurs.

No hi haurà límit d’edat per als alumnes d’ensenyaments professionals i superiors. Pel que fa als ensenyaments elementals, l’edat de l’alumne es limitarà fins els 12 anys en primer curs; 13 en el segon; 14 en el tercer curs i 15 anys en el quart curs.

L’admissió de participants s’establirà per rigorós ordre d’inscripció, entenent-se per inscrit tot aquell que haja enviat el formulari d’inscripció, la documentació i abone les tases d’inscripció.

La organització ha previst un llistat d’obres a interpretar per a cada nivell que conté la obra obligada i un llistat de diverses obres a triar una què serà la considerada com a lliure. Cada participant concursarà amb les obres corresponents al curs que està realitzant. La organització també posarà a disposició dels participants, els dies de les audicions, un pianista acompanyant, encara que qualsevol concursant pot participar amb el seu propi pianista sempre que ho faça constar al formulari d’inscripció.

Tots els premis estaran dotats d’un diploma acreditatiu, a més d’un trofeu que s’atorgarà a la major puntuació obtinguda en cada nivell. En els següents nivells, es lliurarà un primer, segon i tercer premi respectivament als participants que hagen obtingut les tres millors puntuacions.

Podeu consultar tota la informació sobre el concurs en el web de l’Agrupació Musical Mediterráneo.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías