Search
Close this search box.

L’Ajuntament de Llíria convoca una nova edició del Concurs Internacional de Joves Intèrprets

L’Ajuntament de Llíria ha convocat el Concurs Internacional de Joves Intèrprets “Ciutat de Llíria” 2017. En el certamen, organitzat per la Regidoria de Música, es podrà participar en les especialitats de vent-fusta, vent-metall, corda fregada, corda pinçada, piano i percussió. El termini d’inscripció romandrà obert fins el proper 12 d’abril.

El concurs estableix tres modalitats per edat: Laurona, per a joves fins 15 anys: Leiria, fins els 18; i Edeta, fins els 26 anys. Tots els inscrits, que només podran participar en una modalitat, hauran d’acreditar estudis validats en qualsevol centre oficial o reconegut.

L’Ajuntament de Llíria atorgarà un premi dotat amb 300 euros per al guanyador de la modalitat Laurona, 500 per a Leiria, i 800 per a la modalitat Edeta. A més, s’atorgarà una beca de 300 euros al millor participant finalista, que siga veí de Llíria i alumne del Conservatori Professional de Música de Llíria, i que no haja estat guardonat en cap de les tres modalitats.

Les audicions del curs començaran amb la especialitat de vent-metall el dia 6 de maig, i es celebraran durant tots els caps de setmana fins l’11 de juny, per a acabar amb la modalitat de corda pinçada. Totes les proves tindran lloc al Conservatori Municipal.

Les bases del Concurs Internacional Joves Intèrprets “Ciutat de Llíria” 2017 estan disponibles al web municipal www.lliria.es.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías