Search
Close this search box.

Vert, el quartet de clarinets de Benimodo, aquest divendres en concert

Benimodo, 12 de maig de 2016

El divendres 13 de maig a les 20,30 hores tindrà lloc el concert del quartet de Clarinets Vert, que tindrà lloc al Auditori de la Casa de la Cultura de Benimodo. El programa del concert contempla peces que són una estrena absoluta com Consort Music de Mateo Soto.

També es estrena les versions per a quartet de clarinets de El Tio Pep amb els arranjaments de Ximo Caffarena i O Señor Biscuit de Juan Durán.

El quartet de clarinets “Vert” neix l’any 2000 i pren el seu nom en honor al compositor carcaixentí Juan Vert Carbonell conegut per obres tan populars com “La llegenda del petó” entre unes altres. A més, els seus components han coincidit en el Conservatori Professional de Música “Mestre Vert” de Carcaixent en els seus inicis musicals. Des de la seua creació el quartet Vert, ha rebut influències musicals molt diverses: clàssica, contemporània, jazz, popular… Per aquest motiu les seues interpretacions han despertat la sensibilitat i l’interés musical d’un públic molt variat.

 

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías