Search
Close this search box.

Les bandes de la Unió Musical Santa Cecilia de Castellar Oliveral i la Societat Musical Orriols participen aquest cap de setmana en la campanya Cultura als Pobles

Les bandes de la Unió Musical Santa Cecilia de Castellar Oliveral i Societat Musical Orriols oferiran sengles concerts aquest cap de setmana en el marc del programa “Cultura als pobles”, una iniciativa de la Regidoria de Patrimoni i Recursos Culturals de l’Ajuntament de València que aposta per la descentralització de la cultura acostant l’oferta cultural de la ciutat als nuclis de població singulars com són els pobles de València.

El primer d’ells se celebrarà el dissabte 4 de maig a les 19.30 hores en la plaça Marqués de Valterra del Perellonet i estarà a càrrec de la Unió Musical Santa Cecilia de Castellar Oliveral.

Dirigida per Joan Carles Alonso Campos interpretarà Consuelo Císcar de Ferrer Ferran, El Príncepe Igor de A. Borodin, Xabat de Saul Gómez Soler, Mai Sabel de Francisco Valor Llorens, Dolores Pedro de A. Sánchez Pedro, Praise Jerusalem d’Alfred Reed i l’Himne Regional Valencià, del Mestre Serrano.

Per la seua part, el diumenge 5 de maig a les 12 hores la Societat Musical dels Orriols actuarà al carrer Vicent Tomàs i Martí de Beniferri. Sota la direcció d’Óscar Vaquerizo Moya el programa inclourà Agüero de José Franco, Cançons de Mare de Rafael Talens Perelló, World Fantasy de Jacob de Haan, Forrest Gump Suite d’Alan Silvestri i La Máscara del Zorro de James Horner.

El calendari d’aquesta campanya continuarà amb les actuacions de la Societat Instructiva Musical El Palmar en la plaça de la Demanà del Saler l’11 de maig; i la Societat Musical Poblats Marítims al carrer de L’Eliana de Benifaraig, també l’11 de maig.

Concerts Cultura als Pobles

PINEDO. 14 d’abril. 18.00 hores. Plaça Major.
Societat Musical Barri de Malilla

PERELLONET. 4 de maig. 19.30 hores. Plaça del Marqués de Valterra.
Unió Musical Santa Cecilia de Castellar-Oliveral

BENIFERRI. 5 de maig. 12.00 hores. C/ Vicente Tomas i Martí.
Societat Musical dels Orriols

EL SALER. 11 de maig. 19.00 hores. Plaza de la Demanà
Societat Instructiva Musical El Palmar

BENIFARAIG. 11 de maig. 19.30 hores. Carrer de L’Eliana.
Societat Musical Poblats Marítims

Compartir:

Últimas noticias

Categorías