Search
Close this search box.

Les 13 societats musicals de Tierra del Vino reelegeixen Javier Martínez com a president comarcal per als pròxims quatre anys

Les Societats Musicals de la comarca de la Terra del Vi han reeligit Javier Martínez com a president comarcal de la FSMCV. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre en el Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Javier Martínez, que ha sigut elegit pel 89% dels vots, és soci de la Unió Musical Utielana.

PC Tierra del vino Javier Martínez FSMCV e1546593042655

Javier Martínez, president comarcal de la Terra del Vi

És per a mi un honor ser reelegit president comarcal de la Terra del Vi i el meu objectiu és continuar treballant i lluitant amb tot l’equip de la zona per les nostres societats musicals”, ha destacat Javier Martínez.

Actualment, la comarca de la Terra del Vi compta amb 13 Societats Musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar en elles al major nombre possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que en 2018 celebra el seu 50é aniversari, agrupa 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals estan presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València, i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías