Search
Close this search box.

Les societats musicals de la Vall de Càrcer elegeixen Vicent Miquel Juan com a president comarcal per als pròxims quatre anys

Les Societats Musicals de la Vall de Càrcer han celebrat eleccions i han votat com a nou president comarcal a Miquel Juan. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre en el Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Vicent Miquel Juan, que ha sigut triat pel 100% de les societats musicals presents en l’assemblea comarcal, és president de la S.A. M. de “La Vall” de Càrcer des de l’any 2015.

Diplomat en professorat d’EGB, exerceix durant més de 30 anys en serveis educatius i ha impartit docència en les especialitats d’educació especial, pedagogia terapèutica i logopèdia, educació compensatòria, música i educació física, entre altres.

PC Vall Carcer Vicent Miquel Juan FSMCV

Vicent Miquel Juan, president comarcal de la Vall de Càrcer

Em fa moltíssima il·lusió ser president comarcal de la FSMCV per diversos motius però, principalment, perquè el meu pare, Miguel Juan Suñer, va ser el primer president de la comarca de la Vall de Càrcer. El meu major desig és aconseguir una comarca activa, unida, participativa, solidària i preparada per als nous reptes”, ha destacat Vicent Miquel Juan.

Em sent una persona molt volguda i valorada per totes les societats musicals i, per aquest motiu, he decidit acceptar aquest repte amb molta il·lusió, ganes de treballar i aportar el meu temps a la música de banda i de poble”, ha continuat.

Vicent Miquel Juan és flautista i va començar a formar part de la banda de la S.A. M. “La Vall” de Càrcer en 1971, en la qual va entrar com educand. Forma part d’una família de gran tradició musical a Càrcer i, entre altres aspectes, cal destacar que en 1983 va ser seleccionat com a professor membre de la plataforma i moviment educatiu “Música a l’escola”, que va ser decisiu per a la implantació de la música a les escoles i en el sistema educatiu espanyol.

Actualment, la comarca de la Vall de Càrcer compta amb 8 Societats Musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar en elles al major nombre possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que en 2018 celebra el seu 50é aniversari, agrupa 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals estan presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València, i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías