Search
Close this search box.

Les 18 societats musicals del Camp de Túria elegeixen Miguel Monleón com a president comarcal per als pròxims quatre anys

Les Societats Musicals de la comarca del Camp de Túria han elegit a Miguel Monleón com a president comarcal de la FSMCV. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre en el Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

Miguel Monleón, que ha sigut elegit pel 67% dels vots, pertany a les societats musicals de Marines i San Antonio de Benagéber. Ell va ser el fundador i president, d’aquesta última en 2006 i, actualment, pertany a la seua junta directiva.

PC Camp de Turia Miguel Monleon

Miguel Monleón, president comarcal Camp de Túria

Sóc un fanàtic de les bandes de música, per tradició familiar, des de molt xicotet. Sempre he desitjat formar part de la FSMCV i vull ajudar les societats musicals de la comarca, perquè no es perda aquest tresor musical que tenim els valencians”, ha declarat Miguel Monléon.

El meu principal objectiu serà ajudar les societats musicals en la relació amb la FSMCV per a, entre tots, protegir i beneficiar a la música de banda i que es fomente la seua pràctica, sobretot, entre els xiquets i joves”, ha continuat Monleón.

Actualment, la comarca del Camp de Túria compta amb 18 Societats Musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar en elles al major nombre possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que en 2018 celebra el seu 50é aniversari, agrupa 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals estan presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València, i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías