Search
Close this search box.

Les 18 societats musicals de la Marina Baixa reelegeixen José Miguel Berenguer com a president comarcal per als pròxims quatre anys

Les Societats Musicals de la comarca la Marina Baixa han celebrat eleccions i han votat com a nou president comarcal a José Miguel Berenguer. Aquesta acció forma part del procés democràtic de la Federació per a configurar tota la seua estructura que, a més de Junta Directiva, compta amb 30 presidències comarcals i 3 presidents provincials.

Les eleccions dels nous presidents comarcals de la FSMCV s’han celebrat després de la votació, el passat 6 d’octubre en el Palau de Congressos de València, de la nova Junta Directiva de la Federació per als pròxims 4 anys, que serà presidida de nou per Pedro Rodríguez.

José Miguel Berenguer, que ha sigut reelegit pel 100% dels vots, pertany a la Unió Musical de Polop de la Marina de la qual va ser músic fundador en 1983.

PC Marina Baixa Jose Miguel Berenguer FSMCV

José Miguel Berenguer, president comarcal de la Marina Baixa

Sóc músic des de fa 35 anys i em sent orgullós de poder dir que he tocat amb totes les societats musicals de la meua comarca. Per a mi aquesta reelecció suposa un estímul per a continuar treballant en pro de les societats musicals de la meua comarca i del projecte que, la recentment renovada Junta Directiva de la FSMCV, té per a les societats musicals de la nostra terra”, ha declarat José Miguel Berenguer.

Actualment, la Marina Baixa compta amb 18 Societats Musicals. Des de la FSMCV s’ha destacat que disposar d’una estructura comarcal és la clau que converteix a les Societats Musicals en principal element vertebrador de la Comunitat Valenciana. De fet, un dels projectes més potents de la FSMCV és el seu programa anual d’activitats comarcals que està destinat a arribar al màxim nombre de municipis amb l’objectiu d’implicar en elles al major nombre possible d’actors socials.

Sobre la FSMCV

La FSMCV, que en 2018 celebra el seu 50é aniversari, agrupa 550 societats musicals i les seues escoles de música (el 50% d’Espanya), compta amb 40.000 músics, 60.000 alumnes i més de 200.000 socis. Les Societats Musicals estan presents en el 95% dels municipis d’Alacant, Castelló i València de més de 500 habitants, conformen un projecte social i educatiu únic en el món i són el principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, segons la Universitat de València, i aporten anualment 40 milions d’euros al PIB de la Comunitat Valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías