Search
Close this search box.

La Generalitat convoca el Certamen de Bandes Juvenils de la Comunitat Valenciana 2019

La Generalitat Valenciana, a través de la direcció general per a l’Agència Valenciana de Seguretat i Resposta a les Emergències (AVSRE), ha convocat el Certamen de Bandes Juvenils de la Comunitat Valenciana per a l’any 2019 segons va publicar ahir el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana.

Aquest certamen, que compta amb la col·laboració de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i de la Federació Taurina Valenciana, es celebrarà el 10 de març del 2019 al Palau de les Arts de València. Podran participar-hi les societats musicals que pertanyen a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana que compten amb una plantilla d’entre 45 i 65 músics i músiques federats.

Les proves del certamen consistiran en la interpretació per part de cada banda de tres pasdobles, i el jurat, presidit pel director general de l’Agència de Seguretat i Resposta a les Emergències, José María Ángel, concedirà un primer premi de 4.000 euros. A més a més, totes les bandes participants  rebran 1.000 euros per la seua intervenció.

El termini d’inscripció serà d’un mes a partir de hui dijous 27 de desembre, dia posterior a la publicació de les bases al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana. L’ordre de participació al certamen es determinarà per sorteig i la decisió del jurat es farà públic immediatament després d’haver finalitzat les audicions.

Consulta les bases completes i el model de sol·licitud.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías