Search
Close this search box.

Volem veure la teua SSMM en la televisió! Participa en “Si Major”, el programa de les Societats Musicals en La Ocho Mediterráneo

“Si Major” és el programa de La Ocho Mediterráneo presentat per Carmen Bort que s’emet tots els dissabtes al voltant de les 19h amb la intenció de promocionar i difondre a les formacions musicals de les Societats Musicals federades.

Un espai setmanal en el qual es visibilitza al principal agent cultural de la Comunitat Valenciana, les societats musicals, i que permet gaudir dels seus millors concerts, comentats pels seus protagonistes. La millor manera de visibilitzar a la teua societat musical i de mostrar a l’audiència el potencial artístic de les teues unitats artístiques i dels teus músics/-es.

Com poden participar les SSMM?

Han d’enviar el material d’un concert gravat d’alguna de les seues formacions -en HD o màxima qualitat possible, realitzat com a mínim amb dues càmeres fixes- d’aproximadament 50 minuts de durada.

El material es remetrà a la FSMCV enviant un correu electrònic a la següent direcció: programasimayor@fsmcv.org

De moment ja han passat pel programa formacions pertanyents al Centre Instructiu Musical Banda de Torrefiel, la Lira Carcaixentina, la Societat Musical Vila de Bocairent, la Societat Musical Canet d’en Berenguer i la Unió Musical Alqueriense, entre altres.

Els programes ja emesos poden visualitzar-se en la web del canal de televisió, així que no et perdes cap! Pots trobar-los en el següent enllaç: http://www.laocho.tv/es/a-la-carta/

Esperem els vostres vídeos!

si mayor info

Compartir:

Últimas noticias

Categorías