Obert el termini d’inscripció per als cursos del Festival Brassurround 2019

Ja està obert el termini d’inscripció per als cursos del Festival Brassurround 2019, que se celebrarà a Torrent (València) del 5 al 7 d’abril.

La 13a edició del Festival Brassurround – Torrent ret homenatge a la seua escola de metalls, sent aquesta una edició 100% “made in Spain”. El Festival comptarà amb professors com Benjamín Moreno (trompeta), José Chanzá (trompa), Carlos Gil (trombó) i Ramiro Tejero (tuba).

Tres concerts extraordinaris marcaran el Festival Brassurround – Torrent: un dels últims espectacles de Spanish Brass, “Mira si hem corregut terres…” amb Carles Dénia; el ja clàssic concert de la Banda del “Cercle Catòlic” de Torrent acompanyant a alguns dels professors del festival; i el concert del trompetista rus-israelià Sergei Nakariakov, qui realitzarà una masterclass d’un dia per a trompetistes.

Inscripció

Pots inscriure’t en www.brassurround.com.

Els interessats a participar en el curs, en qualsevol de les modalitats proposades, hauran de realitzar la preinscripció per telèfon o online, ja que les places són limitades. Si trien la modalitat online hauran d’esperar un e-mail de resposta confirmant-los que tenen la plaça reservada abans de realitzar el pagament de la matrícula.

Una vegada reservada la plaça per telèfon o confirmació de la mateixa per e-mail, comptaran amb un termini de 10 dies naturals per a formalitzar la matrícula realitzant el pagament i enviant el justificant bancari escanejat per e-mail a: info@brassurround.com.

Professorat 2019

TROMPETA

– Sergei Nakariakov (Màster class), solista internacional.
– Benjamín Moreno, solista internacional. Orquestra Simfònica d’RTVE.
– Carlos Benetó, membre de Spanish Brass.
– Juanjo Serna, membre de Spanish Brass.

TROMPA

– José Chanzá, professor col·laborador del Centre Superior Katarina Gurska de Madrid i trompa solista de l’Orquestra de Ràdio Televisió Espanyola.
– Manolo Pérez, membre de Spanish Brass.

TROMBÓ

– Salvador Tarrasó (Màster class), solista de l’Orquestra Simfònica de València i professor del Conservatori José Manuel Izquierdo de Catarroja.
– Carlos Gil, professor del Conservatori José Iturbi de València.
– Inda Bonet, membre de Spanish Brass.

TUBA i BOMBARDÍ

– Ramiro Tejero, tuba solista de la Orquestra de la Comunitat Valenciana “Palau de les Arts”.
– Sergio Finca, membre de Spanish Brass.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías