Search
Close this search box.

Obert el termini d’inscripció per als cursos del Festival Brassurround 2019

Ja està obert el termini d’inscripció per als cursos del Festival Brassurround 2019, que se celebrarà a Torrent (València) del 5 al 7 d’abril.

La 13a edició del Festival Brassurround – Torrent ret homenatge a la seua escola de metalls, sent aquesta una edició 100% “made in Spain”. El Festival comptarà amb professors com Benjamín Moreno (trompeta), José Chanzá (trompa), Carlos Gil (trombó) i Ramiro Tejero (tuba).

Tres concerts extraordinaris marcaran el Festival Brassurround – Torrent: un dels últims espectacles de Spanish Brass, “Mira si hem corregut terres…” amb Carles Dénia; el ja clàssic concert de la Banda del “Cercle Catòlic” de Torrent acompanyant a alguns dels professors del festival; i el concert del trompetista rus-israelià Sergei Nakariakov, qui realitzarà una masterclass d’un dia per a trompetistes.

Inscripció

Pots inscriure’t en www.brassurround.com.

Els interessats a participar en el curs, en qualsevol de les modalitats proposades, hauran de realitzar la preinscripció per telèfon o online, ja que les places són limitades. Si trien la modalitat online hauran d’esperar un e-mail de resposta confirmant-los que tenen la plaça reservada abans de realitzar el pagament de la matrícula.

Una vegada reservada la plaça per telèfon o confirmació de la mateixa per e-mail, comptaran amb un termini de 10 dies naturals per a formalitzar la matrícula realitzant el pagament i enviant el justificant bancari escanejat per e-mail a: info@brassurround.com.

Professorat 2019

TROMPETA

– Sergei Nakariakov (Màster class), solista internacional.
– Benjamín Moreno, solista internacional. Orquestra Simfònica d’RTVE.
– Carlos Benetó, membre de Spanish Brass.
– Juanjo Serna, membre de Spanish Brass.

TROMPA

– José Chanzá, professor col·laborador del Centre Superior Katarina Gurska de Madrid i trompa solista de l’Orquestra de Ràdio Televisió Espanyola.
– Manolo Pérez, membre de Spanish Brass.

TROMBÓ

– Salvador Tarrasó (Màster class), solista de l’Orquestra Simfònica de València i professor del Conservatori José Manuel Izquierdo de Catarroja.
– Carlos Gil, professor del Conservatori José Iturbi de València.
– Inda Bonet, membre de Spanish Brass.

TUBA i BOMBARDÍ

– Ramiro Tejero, tuba solista de la Orquestra de la Comunitat Valenciana “Palau de les Arts”.
– Sergio Finca, membre de Spanish Brass.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías