Algímia aposta per la música actual amb el Cicle d’Activitats Musicals SONALGÍMIA 2019

SONALGÍMIA 2019 és el cicle d’activitats musicals que Somelgrup ha organitzat conjuntament amb l’Ajuntament d’Algímia d’Alfara i amb la col·laboració de la Unió Musical d’Algímia. És una aposta per la cultura i la música actual. Al cicle estan programades activitats vinculades al perfeccionament per a instrumentistes, a les noves tecnologies sonores i també a la música contemporània.

La primera de les activitats, entre el 22 i 24 de febrer, és la “Contemporary Sax Weekend” amb Antonio García Jorge, catedràtic de saxo del Conservatori Superior de Música de Murcia. Les inscripcions per a aquest curs estan obertes fins al 4 de febrer.

En abril està programat el “Taller de paisatge sonor i microfonia” de l’artista sonor Edu Comelles. En maig SONALGIMIA porta a Algímia un curs de “Técniques contemporànies de trombó” amb Elias Robles i Quique Cotolí, catedràtics de trombó dels Conservatoris d’Alacant i Castelló respectivament. I en setembre de 2019 la programació del cicle acabarà amb un concert de l’ensemble Vèrtex #ContainerVLC dedicat al repertori de música actual i multidisciplinar.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías