Search
Close this search box.

Algímia aposta per la música actual amb el Cicle d’Activitats Musicals SONALGÍMIA 2019

SONALGÍMIA 2019 és el cicle d’activitats musicals que Somelgrup ha organitzat conjuntament amb l’Ajuntament d’Algímia d’Alfara i amb la col·laboració de la Unió Musical d’Algímia. És una aposta per la cultura i la música actual. Al cicle estan programades activitats vinculades al perfeccionament per a instrumentistes, a les noves tecnologies sonores i també a la música contemporània.

La primera de les activitats, entre el 22 i 24 de febrer, és la “Contemporary Sax Weekend” amb Antonio García Jorge, catedràtic de saxo del Conservatori Superior de Música de Murcia. Les inscripcions per a aquest curs estan obertes fins al 4 de febrer.

En abril està programat el “Taller de paisatge sonor i microfonia” de l’artista sonor Edu Comelles. En maig SONALGIMIA porta a Algímia un curs de “Técniques contemporànies de trombó” amb Elias Robles i Quique Cotolí, catedràtics de trombó dels Conservatoris d’Alacant i Castelló respectivament. I en setembre de 2019 la programació del cicle acabarà amb un concert de l’ensemble Vèrtex #ContainerVLC dedicat al repertori de música actual i multidisciplinar.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías