Search
Close this search box.

La banda de música Societat Musical l’Aliança de La Torre de les Maçanes celebra el seu centenari

Aquest 2019 la banda de música Societat Musical l’Aliança de La Torre de les Maçanes celebra el seu primer centenari i per a commemorar-lo presenten un any complet d’activitats.

Els actes de celebració del centenari d’aquesta banda de música van començar amb la visita a Madrid el 26 de gener on va tindre lloc una cercavila acompanyant als festers de les festes patronals de Sant Gregori de La Torre de les Maçanes. La finalitat d’aquesta desfilada consistia a donar a conéixer aquestes festes patronals reconegudes com Bé d’Interés Cultural i que la banda de música del poble posara banda sonora a aquesta desfilada.

Per al següent acte d’aquesta celebració es desplaçaran a València a l’estadi de futbol de Mestalla. Aquesta banda centenària animarà el partit.

El Certamen de Bandes de l’Excel·lentíssima Diputació d’Alacant en les seccions tercera i quarta serà el tercer acte més important en la celebració del centenari. Tindrà lloc en la xicoteta localitat de La Torre de les Maçanes el dia 6 d’abril de 2019. Serà un dia de germanor entre bandes on es podrà gaudir de les interpretacions que realitzaran totes les bandes participants i el concert que oferirà la banda local de la SM l’Aliança de La Torre de les Maçanes.

Un dels actes més significatius del centenari serà el concert que oferirà aquesta banda de música per a commemorar els seus cent anys de vida. Aquest 4 d’agost quedarà gravat en la memòria de tots i cadascun dels membres d’aquesta banda perquè tindrà lloc la presentació del llibre de la història de la SM l’Aliança de La Torre de les Maçanes. A més també es presentarà el nou CD d’aquesta xicoteta gran banda. El llibre plasma la història d’aquesta agrupació nascuda en 1919 la trajectòria de la qual es va veure truncada durant els anys de la Guerra Civil Espanyola. Aquest no va ser la fi d’aquesta agrupació musical, perquè aquesta aliança va tornar a sorgir amb més força per a continuar oferint música i bons moments.

I finalment, amb el Concert del dia 2 de novembre de Santa Cecília, es clausurarà aquest any musical del centenari. Pràcticament coincideix amb el dia en què es va reconstruir aquesta aliança ja que l’1 de novembre de 1919 va ser la data exacta de la volta a escena d’aquesta associació musical.

La SM l’Aliança de La Torre de les Maçanes convida a tot aquell que vulga participar i viure enguany de centenari musical ja que els actes i concerts que tenen programats seran oberts al públic. Per cent anys i molts més!

IMG 20190121 WA0008

IMG 20190121 WA0009

Compartir:

Últimas noticias

Categorías