Search
Close this search box.

Almedíjar acull la Trobada de Bandes de l’Alt Palància 2019 el pròxim cap de setmana

El pròxim dissabte 20 de juliol la localitat d’Almedíjar acollirà la Trobada de Bandes de l’Alt Palància amb la participació de 13 de les 14 Societats Musicals de la comarca. Aquest municipi enclavat al parc natural de la Serra de Espadán compta amb una població de 256 habitants que s’ha bolcat en la celebració d’aquesta trobada.

La Unió Musical “Somnis d’Artista”, la Societat Musical més jove de la comarca fundada fa 7 anys i que presideix Borja Chiva, serà l’amfitriona en aquesta vint-i-dosena edició.

A l’acte no faltaran per part de la FSMCV la pròpia presidenta de la institució, Daniela González, el president provincial de València, Juan Baptista Monroig, i Mari Pepa Colomina com a presidenta comarcal de l’Alt Palància. També acudirà com a representant de la Diputació Provincial de Castelló la diputada de Cultura, Ruth Sanz. A més se sumaran a l’esdeveniment alcaldes i regidors dels municipis participants, membres de juntes directives, directors i músics de la comarca.

La posada en marxa d’un esdeveniment d’aquestes característiques comporta una labor de logística, organització i voluntariat en la qual ha participat tot el poble perquè el dissabte més de 500 músics i els seus familiars i acompanyants òmpliguen aquest preciós poble de muntanya de l’interior de Castelló de música i amics. Recordem que les Trobades es realitzen cada any en un municipi de la comarca, i en les mateixes participen majoritàriament les Societats Musicals de la comarca gràcies a la subvenció que aporta la Diputació de Castelló.

L’alcalde de la localitat, José Esteban Villanova, convida a tots els músics i persones interessades a assistir el pròxim dissabte 20 de juliol a la Trobada a Almedíjar, ja que sens dubte marcarà una fita musical en la història de la localitat.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías