Search
Close this search box.

Arranca el V Cicle “Les bandes de música de la província d’Alacant a l’ADDA”

Este diumenge arranca el V Cicle “Les bandes de música de la província d’Alacant a l’ADDA”, un cicle organitzat per la FSMCV en col·laboració amb la Diputació d’Alacant i l’Auditori de la Diputació d’Alacant (ADDA) que ofereix concerts de diferents bandes de música alacantines.

Els concerts, que comencen este diumenge 29 de gener, es celebraran a la Sala Simfònica de l’ADDA els diumenges. Tots els concerts seran gratuïts i d’entrada lliure fins a completar l’aforament prèvia retirada de les invitacions, limitades a dos entrades per persona. Les invitacions es podran replegar la mateixa setmana del concert, de dilluns a divendres de 10 a 14 hores i de 17 a 20 hores.

La Societat Musical L’Aliança de Mutxamel donarà el primer concert d’aquest cicle, coincidint amb el seu 160 aniversari. Les bandes de la Unió Musical San Bartolomé, la Societat Musical la Nova d’Alcoi, la Societat Unió Musical de Crevillent, l’Ateneu Musical de la Vilajoiosa, l’Agrupació Musical La Artística de Monóvar, l’Arte Musical de Rafal, la Unión Musical San Miguel Arcángel Daya Nueva, la Unió Musical d’Almoradí, la Artística de Novelda i la Societat Instructiva Musical Sones de Sax i l’Associació d’Amics de la Música de Callosa d’En Sarrià també s’escoltaran a l’Auditori de la Diputació d’Alacant, segons la relació de dades i concerts següent:

29 de gener: Societat Musical L’Aliança de Mutxamel

19 de febrer: Unión Musical San Bartolomé

5 de març: Societat Musical La Nova d’Alcoi

23 d’abril: Sociedad Unión Musical de Crevillent

14 de maig: Ateneu Musical de la Vilajoiosa

17 de setembre: Agrupación Musical La Artística de  Monóvar

24 de setembre: Arte Musical de Rafal

15 d’octubre: Unión Musical San Miguel Arcángel de Daya Nueva

29 d’octubre: Unión Musical d’Almoradí

5 de novembre: Unión Musical La Artística de Novelda

19 de novembre: Sociedad Instructiva Musical Sones de Sax

10 de desembre: Associació d’Amics de la Música de Callosa d’En Sarrià

Compartir:

Últimas noticias

Categorías