Search
Close this search box.

L’Associació Música Jove de València convoca la cinquena edició del Concurs Internacional de Composició “Música Jove”

Per cinqué any consecutiu, l’Associació Música Jove de València llança una nova convocatòria del Concurs Internacional de Composició “Música Jove”, que en aquesta ocasió presenta importants novetats.

La principal és que el Concurs amplia les plantilles i nivells, de manera que els compositors que desitgen participar podran presentar obres de Grau 3 (Banda de Música), Grau 2 (Banda Juvenil i Orquestra), Grau 1 (Banda i Orquestra Infantil) i Grau 0,5 (Ensemble “Flexible”). D’aquesta manera, l’organització pretén continuar ampliant el repertori creat per a aquest tipus de formacions, moltes de les quals troben a faltar composicions adequades al nivell de formació dels seus components.

El termini de presentació dels originals conclou el 26 de febrer de 2018 a les 10:00 hores. A partir d’eixe moment, i una vegada revisades les obres presentades, l’AMJ facilitarà a un jurat de reconegut prestigi les partitures perquè decidisquen l’obra guanyadora del Concurs.

Els autors de les obres que obtinguen el primer premi en cadascuna de les categories rebran un diploma, un curs de so en línia a Ars Studios, i l’estrena i l’enregistrament en CD de l’obra, a més de 5 exemplars de la mateixa.

Les obres guanyadores seran interpretades en un concert gravat en directe i posteriorment editat en CD. Aquest enregistrament serà efectuat per unes agrupacions que seran seleccionades pròximament per l’AMJ a través del seu projecte “En connexió”.

L’AMJ espera repetir i fins i tot incrementar l’èxit de participació de l’edició de 2016, en la qual es van presentar un total de 35 obres: 24 d’elles escrites per a banda i 11 per a orquestra. A més, centenars de bandes de música d’Argentina, Brasil, Colòmbia, Xile, Portugal, Uruguai, i de la Comunitat Valenciana, Catalunya, Madrid, Castella-Lleó a Espanya, han programat en nombrosos concerts les obres premiades en les edicions anteriors.

Associació Música Jove

L’Associació Música Jove (AMJ) de Benimaclet (València) és una entitat no lucrativa fundada al juny de 1994 que engloba tres grans activitats: la docent (Taller de Música Jove), la interpretativa (Orquestra, Cor i Banda Música Jove) i la divulgativa (el Mini Auditori) així com altres projectes musicals de gran interès (València Youth Wind Ensemble, Biblioteca digital i el Concurs Internacional de composició “Música Jove”). Activitats realitzades setmanalment per les més de cinc-centes persones entre socis, alumnat i professorat que formen AMJ.

L’AMJ pertany a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Centres Autoritzats (FECEMAC), la Xarxa Espanyola d’Escoles de Música (REEM) i la European Modern Music Network (EMMEN).

Documentació

Bases del concurs

Més informació

www.musicajove.net
http://concursodecomposicion.musicajove.net
concurso@musicajove.net

Compartir:

Últimas noticias

Categorías