Search
Close this search box.

La Banda Juvenil i el cor de l’Escola de la Unió Musical de Villar ofereixen el concert de Nadal

El pròxim dissabte 23 de desembre, a les 19 hores, tindrà lloc el tradicional concert de Nadal a càrrec de la banda juvenil de la Unió Musical Santa Cecilia (UMSC) juntament amb el cor dels alumnes de la seua Escola de música.

En la primera part es podrà escoltar l’obra El Quixot de Ferrer Ferran acompanyada d’una projecció audiovisual i la banda sonora de la pel·lícula “Mary Poppins”. Després del descans la banda interpretarà diferents nadales acompanyada pel cor d’alumnes de l’Escola.

Com és habitual, en aquest concert es donarà la benvinguda als set nous músics que s’incorporen a la banda juvenil que enguany són: Niklas Erhard Mínguez (saxo), María Martínez Mínguez (clar.), David Martínez Alba (clar.), Pablo García Soler (trombó), Jesús Bas Vicente (saxo), Alejandra García Molina (chelo) i Marta Sánchez Cervera (trompa).

A més, durant el descans se sortejarà un pernil i una caixa de Nadal.

Finalitza la Tardor Musical 2017

Amb el concert de Nadal la Unió Musical de Villar posa punt i final a la XIII edició de la seua Tardor Musical que es va iniciar el passat mes d’octubre amb el Passeig Musical i que ha inclòs també l’actuació d’Eduardo Nogueroles & The José Luis Matin Band, un recital de pianistes, un concert de solistes i el concert de Santa Cecília en el qual la banda simfònica va estrenar a Europa la Segona Simfonia per a banda del seu director Luis Serrano Alarcón.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías