Search
Close this search box.

L’Ajuntament d’Alcàsser ofereix 4 beques per a alumnes de l’Escola de Música de la Societat Musical Santa Cecilia

A principi de curs, la Societat Musical Santa Cecilia d’Alcàsser va crear un Pla de Beques a través de la seva Escola de Música per ajudar a famílies de la població amb pocs recursos. Aquestes beques van permetre que 4 alumnes poguessin accedir a l’Escola amb una beca completa per als següents instruments: Bombardí, Tuba i Trompa.

La bona acceptació d’aquestes beques va animar a la Societat Musical a presentar aquest mateix any una iniciativa a l’Ajuntament dins dels pressupostos participatius de la localitat. La proposta, que podia ser votada pels ciutadans de la localitat, no només ha estat aprovada, sinó que ha estat la més votada de totes les presentades.

Això permetrà a l’Escola de Música duplicar el nombre de beques ofertes, oferint 4 beques més finançades per l’Ajuntament i facilitar que aquells alumnes que ho desitgin puguin gaudir de l’Educació musical.

Una excel·lent iniciativa que ha comptat amb un important respatller popular i a la qual volem donar-li difusió des de la FSMCV com a exemple de l’important paper que pot jugar l’educació musical en l’àmbit de la inclusió social. Enhorabona!

Compartir:

Últimas noticias

Categorías