Search
Close this search box.

La Banda “Amigos de la Música” de San Antonio de Benagéber presenta El Senyor Guasband en el Palau de les Arts

Una de les Societats Musicals més joves i xicotetes de la Comunitat Valenciana, la Banda “Amigos de la Música” de San Antonio de Benagéber, es presentarà amb un nou espectacle musical en el concert de clausura del cicle Bandes a les Arts que se celebra en el prestigiós Palau de les Arts Reina Sofia de la Ciutat de València aquest diumenge 5 de maig a les 12,00 hores.

L’espectacle denominat “El Senyor Guasband”, dissenyat i dirigit pel director de la banda Enrique Barrachina, oferirà un gran concert subtitulat com “Un matí en l’òpera” en el qual s’interpretaran moltes, variades i molt conegudes obres del repertori operístic internacional buscant que el públic assistent gaudisca d’un agradable matí musical.

Per a això aquesta banda tan jove i xicoteta –amb només una vintena de músics– ha llançat el lema “Un espectacle musical per a tot el poble” convidant a diverses associacions i entitats culturals del municipi. En l’escenari gaudirem del Cor Mestre Serrano, el Grup de Ball Valencià Falla Colinas-Azahares, l’Escola de Dansa Aloha, el Grup de Teatre Nacho Sáez i la Batukada de tercera edat La Montó. Totes aquestes entitats són del propi municipi.

Paral·lelament –i en una primera part– participarà com a banda convidada la Unió Musical de la Pobla de Farnals, dirigida pel seu titular Juan José Catalá. Totes dues bandes intercanviaran directors de manera puntual en les seues respectives interpretacions.

“El Senyor Guasband” narra una fictícia conversa privada entre un president de banda i el seu jove director.

La Banda “Amigos de la Música” de San Antonio de Benagéber pretén d’aquesta manera transmetre que buscant sinergies, amistat i cooperació es poden aconseguir grans objectius socioculturals.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías