Search
Close this search box.

La banda municipal d’Alacant ofereix un concert per felicitar a la Nova d’Alcoi pel 175è aniversari

Els músics interpretaran set obres de compositors alcoians en l’audició que se celebrarà aquest dissabte en el Teatre Calderón.

La Banda Simfònica Municipal d’Alacant oferirà demà un concert en el Teatre Calderón d’Alcoi per felicitar a la Societat Musical Nova d’Alcoi pel seu 175è aniversari. Els músics interpretaran set obres de compositors alcoians i que la Nova ha tocat en diversos certàmens en els que ha sigut premiada.

Amb els sons del pasdoble “Suspiros del Serpis”, de José Carbonell, arrancarà la primera part en la que també sonarà “Andante y polonesa” de Juan Cantó, “Rituals i danses d’Algemesí” i “Abencerrajes-Tarde d’Abril”, ambdues d’Amando Blanquer. Aquest bloc estarà dirigit per Pedro Lara Navarrete, qui va ser director de la Música Nova des de 1997 fins 2007; Juan Doménech Calaforra, que és l’actual director de la banda alcoiana i pel subdirector de la mateixa, José Antonio Llinares.

Els músics professionals, en la segona part, estaran guiats pel seu director titular José Vicente Díaz Alcaina durant el pasdoble “Mi Barcelona”, de Julio Laporta, les “Escenes Llevantines” de Gonzalo Barrachina i en “Abencerrajes y Cegríes” de Gonzalo Blanes.

La Música Nova, amb la col·laboració dels ajuntaments d’Alcoi i d’Alacant, organitza aquest concert que començarà a les 19.30 hores. L’entrada serà lliure previa retirada d’invitacions a la taquilla del Teatre Calderón, que estarà oberta aquest divendres de 18 a 20 hores i demà des de les 18.30 hores.

Foto Municipal dAlacant

Banda Municipal d’Alacant.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías