Search
Close this search box.

La Banda de Música de Peníscola celebra el seu concert benèfic destinat a “Ambulancia del Deseo”

El dissabte 30 de març va ser la data triada per l’Associació Musical Verge de la Ermitana de Peníscola per a oferir el seu concert anual amb caràcter benèfic. Enguany la recaptació de l’entrada es va destinar a la Fundació Ambulancia del Deseo, amb seu a la ciutat de Múrcia i àmbit d’actuació estatal.

Sota la direcció musical de Salvador García Sorlí el concert va donar inici a les 19 hores en el Palau de Congressos de Peníscola amb la intervenció dels músics més joves de l’Associació, els que conformen la Banda Juvenil de Música. Van interpretar l’arranjament de Highlights from Frozen de Sean O’Loughlin, Harry Potter i la pedra filosofal arreglada per Frank Bernaets i Com entrenar al teu drac arreglada també per Sean O’Loughlin.

La segona part va ser a càrrec de la Banda de Música de l’Associació. Van sonar Star Wars Saga (Arr. Johann de Meij), Moment for Morricone (Arr. Johann de Meij) i Selecció d’Indiana Jones (Arr. Hans van der Heide.).

El moment important del concert va tindre lloc amb el lliurament del donatiu a la Fundació Ambulancia del Deseo de mans del president de l’Associació Musical Verge de la Ermitana, Manuel Beltrán Biosca. La quantitat recaptada va ascendir a 1.400 euros.

Per a finalitzar el concert els músics van oferir una propina. En aquest cas van interpretar Els Increïbles, arreglada per Jay Bocook.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías