Search
Close this search box.

Comencen els actes de celebració pel 25é aniversari de la Societat Musical Ruperto Chapí

Dissabte passat, 27 de gener, a les 6 de la vesprada en la seu social de la Societat Musical Ruperto Chapí va tindre lloc l’Acte de Presentació del 25é Aniversari, un esdeveniment que ha suposat el tret d’eixida per a les celebracions d’aquesta memorable cita.

Amb un ambient festiu i càlid en la seu social es va desenvolupar aquest senzill però emotiu i entranyable acte. Van acompanyar a la Societat: Francisco Javier Esquembre, alcalde de la ciutat; Conchi Beltrán, regidor de Cultura; Ramón Más, president provincial de la FSMCV; Luis Sirera, president de la Junta Central de Festes de Moros i Cristians; Manuel Carrascosa, fill del Maestro Carrascosa.

Músics actuals i antics, diversos presidents, fundadors, el director actual de la Banda Oficial, Juan Bautista Francés; la directora de l’Escola de Música, María José Hernández Micó; familiars; alumnes de l’Escola i socis en general es van donar cita en aquest acte.

En un primer moment es va realitzar un acte que va consistir en:

– Presentació d’un xicotet vídeo sobre la Societat.
– Un recordatori del pas de la Societat Musical, per la mantenedora de l’acte Raquel Leal.
– Presentació dels més de 30 actes i activitats que es van a realitzar al llarg d’enguany.
– I tres intervencions:

1. María Teresa Amorós, vicepresidenta de la Societat, va parlar en nom de la directiva. Va fer una semblança emotiva de la Societat, tot el que havia aportat a Villena i amb quin estil ho ha fet, i abans de res va fer un sentit reconeixement a quants han contribuït en la història de la Societat. Finalment va animar a viure amb plenitud aquest 25é aniversari, no solament als socis sinó a tota la ciutat de Villena.
2. Ramón Más, president provincial de la FSMCV, va constatar la importància que té la Societat a la FSMCV. Ha comptat i comptarà amb el suport de la mateixa i va manifestar la feliç coincidència d’aquest aniversari amb el 50é de la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana.
3. Francisco Javier Esquembre, alcalde de la ciutat, va felicitar a la Societat, va valorar la importància de la mateixa a la vida ciutadana i cultural de Villena i va animar a la participació.

Un segon moment va consistir en el desplegament d’una pancarta amb el logo i el lema del 25é aniversari a la façana de la seu. Va realitzar en aquest moment unes xicotetes paraules el primer president de la Societat Musical, Antonio López.

Es va finalitzar l’acte amb un brindis com a agraïment pel caminar de la Societat i el bon desenvolupament de l’esdeveniment.

La Societat vol celebrar amb dignitat aquest aniversari i que la ciutat de Villena conega a la Societat Musical Ruperto Chapí. I agraeix a quantes persones, institucions, empreses,… han col·laborat i ajudat.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías