Search
Close this search box.

El concert pel 25é aniversari de la Societat Musical de Canet d’en Berenguer homenatja fundadors, músics i amics

El dissabte 6 d’abril a l’Auditori de Canet la Societat Musical de Canet d’en Berenguer va celebrar el seu concert en commemoració pel seu 25é aniversari.

L’esdeveniment va tindre moments molt emotius entre els quals cal destacar l’homenatge a figures clau en el naixement de la banda, actualment ja desaparegudes, i a altres persones i entitats que amb el seu suport, treball i esforç han col·laborat en el creixement de la banda i de l’escola.

També es va reconéixer la labor de tots aquells músics que han passat per la banda durant tots aquestos anys, des dels fundadors fins als actuals.

Com no podia ser d’una altra forma, els homenatges es van combinar amb la música i el nombrós públic assistent va poder gaudir de les actuacions de l’Orquestra i la Banda Simfònica que van oferir un repertori especialment seleccionat per a l’ocasió.

Durant l’esdeveniment a més es van realitzar projeccions multimèdia que incloïen fragments del vídeo de la primera actuació de la banda en 1994 i imatges fotogràfiques d’aquestos 25 anys de vida de la societat.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías