Search
Close this search box.

El concert “A Tres Bandes” consolida l’èxit del projecte a Bunyol

Dissabte passat l’Auditori Municipal de Bunyol va viure un nou concert del projecte “A Tres Bandes”, en el qual estan incloses les bandes simfòniques de Bunyol, Cullera i Llíria. En aquesta ocasió van actuar la Santa Cecilia de Cullera, la Banda Primitiva de Llíria i el Centre Instructiu Musical “La Armónica” de Bunyol.

Abans del concert va tindre lloc la recepció d’autoritats a l’Ajuntament de Bunyol. Va actuar com a amfitriona l’alcaldessa, Juncal Carrascosa, que va acompanyar a representants polítics de Llíria i Cullera fins al balcó del consistori des d’on van veure la cercavila prèvia al concert. Per cert, el balcó de l’Ajuntament, amb motiu d’aquest concert i de la conferència de la WASBE, es va decorar amb un pentagrama i notes musicals, realitzades per l’associació Ganchillo Solidario de la localitat bunyolense.

Una vegada va acabar la cercavila, es va dur a terme el concert. Cada banda va disposar de 30 minuts d’actuació.

Va començar la SMI Santa Cecilia de Cullera que va interpretar el pasdoble Marina Civera de Manuel Morales i Hannibal de Mario Bürki. Tot això dirigit per Carlos Garcés.

En segon lloc, va actuar la Banda Primitiva de Llíria. Sota la direcció de Javier Enguídanos van posar sobre l’escenari el pasdoble Clarín Bicentenari de Alama Gil i Mare Nostrum d’Asins Arbó.

I la guinda a aquesta nit la va posar la banda simfònica del Centre Instructiu Musical “La Armónica” de Bunyol sota la direcció de José Tello. Van interpretar el pasdoble Soñad el mar de Manuel Morales i la Sinfonia núm.1 del bunyolense Santi Miguel, que després de la peça va pujar i es va fondre en una abraçada amb José Tello.

Abans de començar les actuacions va intervindre l’actual president de l’Associació Bunyol-Cullera-Llíria, Francisco Rico. Abans de la segona ho va fer el regidor de Cultura de Bunyol, Juan Luis Pallás, que es va dirigir al públic i va entregar una placa commemorativa del concert als presidents de les bandes de Cullera i Llíria. Abans de l’última actuació, va ser Juncal Carrascosa la que es va dirigir al respectable i va fer lliurament de la insígnia de Bunyol, als representants polítics de Cullera i Llíria.

Amb la interpretació de l’Himne a Bunyol, es va posar punt final a aquest concert, que va tornar a convertir a Bunyol en capital de la música valenciana.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías