Search
Close this search box.

Gran èxit en les VI Jornades Musicals de l’Alt Palància

Els passats 26 i 27 de juny de 2019 l’Escola de Música Comarcal de l’Alt Palància juntament amb l’Escola de Segorbe van celebrar les VI Jornades Musicals de l’Alt Palància en la localitat de Soneja.

Dos dies en què, a través de la música, els xiquets de la Comarca creen llaços d’amistat. Alumnes i professors realitzen diferents activitats per a gaudir de la música, somriure i donar una bona rebuda a l’inici de l’estiu.

En aquesta edició l’èxit ha sigut rotund, més de 100 alumnes s’han matriculat per a gaudir d’aquesta activitat. Tots ells van arribar en autobusos al matí i van ser rebuts pels professors de l’Escola Comarcal i l’Escola de Segorbe.

Van realitzar diverses activitats, com a assajos a l’aire lliure, jocs i també visites a la piscina. Havent dinat van continuar amb els assajos en aquest cas de cor i banda. Per als més xicotets, es van realitzar nombroses activitats musicals i d’oci.

Per a ficar el fermall final a les Jornades, tots els alumnes van realitzar un concert en la Plaça de l’Església del municipi de Soneja, en el qual van estar presents el seu president, Ramón Martinez Peiró, el delegat de cultura de la Mancomunitat, David Quiles, l’alcalde de Soneja, Benjamín Escriche, i la presidenta comarcal de l’Alt Palància i vocal de la FMSCV, Mari Pepa Colomina.

concierto vi sextas jornadas alto palancia 02

Des de l’Escola Musical volen agrair a tots els alumnes i a tots professors que han participat, ja que sense ells no hauria sigut possible. I finalment animar a inscriure-vos a la pròxima edició, ells ja l’estan esperant!

Compartir:

Últimas noticias

Categorías