El Cicle de Música “Vicent Garcés” compleix 10 anys

El Cicle de Música Valenciana i de Cambra Vicent Garcés celebra 10 anys de vida, i per a commemorar-ho el Cicle ha fet un gran salt internacional amb la participació d’intèrprets de quasi tots els continents, amb quatre actuacions molt atractives que faran les delícies dels assistents durant el mes de juliol, a partir de les 23 h.

 

Una de les característiques d’aquest Cicle de Música és la seua ubicació, la plaça de l’Hostal, situada al nucli històric del poble, un perfecte auditori natural a l’aire lliure amb una acústica immillorable.

 

Aquesta edició tan especial començarà l’1 de juliol amb Cavatina Duo, format per la castellonenca Eugenia Moliner a la flauta i pel bosnià Denis Azabagic a la guitarra, i que són considerats com un dels duos més impressionants de flauta i guitarra que existeixen actualment. Eugenia i Denis trenquen el convencionalisme amb la seua combinació d’instruments, captivant al públic amb les seues actuacions plenes d’energia, i l’originalitat dels seus programes.

 

El dissabte 8 de juliol ressonaran les notes de Amores Grup de percussió, una de les formacions europees més importants de música contemporània, que va ser fundat en 1989 i està integrat pels valencians Pau Ballester, Àngel Garcia i Jesús Salvador “Chapi”. Les seues propostes es mouen sempre entre l’avantguarda i el contemporani, amb un estil interpretatiu impecable. Els seus concerts són viatges entre el minimalisme i el més rotund impacte sonor, de la mà de compositors com Albéniz o Piazzolla.

 

El dissabte 22 de juliol la plaça de l’Hostal acollirà “Taronja-Sempre esdevenint”, una proposta del coreògraf italo-brasiler Alex Guerra i del ballarí de Faura Pere Bodí. L’espectacle combina les pràctiques de la performance i la dansa contemporània, la música de Debussy i d’Arvo Pärt amb la vídeo-escenografia, en una posada en escena “taronja” i minimalista. Sota la direcció d’Alex Guerra, la ballarina italiana Sandhya Nagaraja i el ballarí Pere Bodí, junt amb Jose Gabriel Guaita al piano i  Beatriz Perona al violoncel, ens portaran a una reflexió i relectura de les senyes d’identitat d’un poble.

 

La “Carpe Diem” Orquestra de Cambra Sant Petersburg serà l’encarregada de tancar, el dissabte 29 de juliol, aquesta edició tan especial que celebra les bodes d’alumini. Està formada per un grup de solistes de prestigi, professors i músics de les millors orquestres de l’antiga capital russa, liderats per la seua concertino i directora artística Raisa Ulumbekova, que van decidir fa nou anys reunir-se en el seu temps lliure precisament per a gaudir. El seu propòsit és la música i només la música.

Compartir:

Últimas noticias

Feliç Dia del Voluntariat!

Més de 200.000 voluntàries i voluntaris donen vida a les nostres societats musicals. Una passió centenària, una generositat que es

Categorías