Search
Close this search box.

L’Entusiasta de Benifairó de la Valldigna oferirà el II Concert de Primavera acompanyada per Back to Brass

El proper dissabte 25 de maig a les 19.00 es celebrarà a l’Auditori Municipal de Benifairó de la Valldigna el II Concert de Primavera dirigit pel mestre titular de la banda, Carlos Sancho.

El citat concert està organitzat per la directiva de la SM l’Entusiasta i compta amb la col·laboració de l’Ajuntament de la localitat i de diverses empreses patrocinadores.

En aquest concert s’interpretaran obres com Centenari musical de Ramón García, Brassbound five de Carlos Pellicer, Excursions de G. Fritze, Huapango de José Moncayo, Salón México de Aarón Copland i Mexican Pictures de F. Cesarini, acompanyades pel quintet de metall Back to Brass.

El quintet de metall Back to Brass va nàixer al 2009 a la seu del Conservatori Superior de Música “Joaquim Rodrigo” de València. Des dels seus inicis han estat premiats a diversos concursos musicals com el II Concurs de quintets-metall “Valeriano Machí Esparza” de Benimodo o el VII Certamen Nacional de Música de Cambra de Albox en Almeria. Han participat en concerts, gales benèfiques i festivals a València, Tarragona, Gran Canaria, Montserrat o en terres de Galicia i també a l’estranger a la Selva Negra en Alemania.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías