Search
Close this search box.

L’escola i banda de la Unió Musical de Petrés continua amb la seua programació anual

La festa de Santa Cecília de la Unió Musical de Petrés va donar començament fa 2 setmanes amb un cap de setmana totalment musical. El dissabte es van celebrar actes per a tots els públics com un circuit musical i una cercavila pel poble on els alumnes van realitzar audicions en els llocs més emblemàtics de Petrés. També es van dur a terme activitats, tallers i una fi de festa amb “Globotellà” on van participar majors i menuts. En acabar el matí es va poder degustar el plat típic de l’Horta (Arròs fessols i naps). A la vesprada es va celebrar el concert extraordinari de Santa Cecília, dirigit per Enrique Soria, on els nous membres de la banda, Laura Alós i Mireia Melià, van interpretar un concert com a solistes de saxo i flauta respectivament. Tot va acabar en un sopar i festa de músics.

L’endemà es va prosseguir amb la cercavila de recollida i benvinguda dels nous educands de la banda i posterior missa en honor a la patrona. Al migdia, músics, familiars i socis dinaren junts. La programació va continuar amb la participació de l’escola al Mercat Nadalenc de Petrés, on van dur a terme activitats, tallers, música en directe, exposició d’instruments i photocall.

Pròxims esdeveniments

El dia 22 de desembre tindrà lloc l’audició de l’escola de música, on participaran des dels alumnes de Jardí fins als nous alumnes de l’escola d’adults, passant per totes les aules d’instrument i bandeta juvenil, el director de la qual és Iván Toboso Llopis.

Com a colofó del trimestre, el dissabte 23 a la vesprada tindrà lloc una cercavila de nadales on els alumnes de l’escola i banda de música desitjaran un Feliç Nadal a tots els veïns de la localitat. Seguidament hi haurà xocolatada al local social de la Unió Musical de Petrés per a tots els participants.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías