Search
Close this search box.

La FSMCV continua aquest cap de setmana al “Festival Cultures d’Espagne” de Marsella promocionant la tradició musical popular de la Comunitat Valenciana

La Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) continuarà aquest cap de setmana amb la seua participació al “Festival Cultures d’Espagne” de Marsella amb l’objectiu de promocionar i difondre la tradició musical popular de la Comunitat Valenciana, materialitzada a través de les nostres societats musicals.

El passat cap de setmana va actuar amb gran èxit d’acolliment entre el públic la Unión Musical de San Fulgencio (Alacant) i els dies 31 de maig, 1 i 2 de juny li tocarà el torn a la Societat Artísticomusical “La Vall” de Càrcer (València). Aquesta realitzarà diverses cercaviles i un concert en el teatre Toursky, en el qual comptarà amb la participació dels guitarristes Ausiàs i Rubén Parejo. La participació d’aquesta societat musical es realitzarà dins de la programació d’actes per a aquest últim cap de setmana, que estarà dedicat a la gastronomia valenciana i la fusió de diversos estils de música.

També estaran presents en aquesta ocasió el Cònsol General d’Espanya a Marsella, Sr. Alberto Moreno Humet, i es comptarà amb la presència de membres de la Casa Regional Valenciana de París.

Concierto UM San Fulgencio Marsella opt

La Unión Musical de San Fulgencio en un dels concerts que va oferir als carrers de Marsella.

El “Festival Cultures d’Espagne” està organitzat per l’Associació Horitzons del Sud (Marsella), en col·laboració amb la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV) i amb el suport de Turisme Comunitat Valenciana. El “Festival Cultures d’Espagne” difon la riquesa cultural d’Espanya mitjançant conferències, exposicions, concerts i altres activitats culturals i de convivència, dins dels seus objectius d’intercanvi i de difusió de la cultura hispana.

En concret, en 2019 el festival se centra en la Comunitat Valenciana, posant l’accent en el valor integrador i multicultural de les Societats Musicals com un gran atractiu que impulsa a la Comunitat com a destinació musical.


Imatge principal: La Unión Musical de San Fulgencio al costat de membres de la Casa Regional Valenciana de París a Marsella.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías