Search
Close this search box.

Taller de música per a bebés

Vine amb el teu bebé i experimenteu amb la música!

Els bebés, acompanyats d’una persona adulta (pare, mare, avis…), experimentaran amb cançons, sons…

La música com a llenguatge implica una sèrie de processos que influeixen de manera positiva en l’etapa postnatal. La música implica exigències creixents de temps i atenció, el que estimula els nivells d’atenció i concentració del bebé. La música activa els dos hemisferis cerebrals, i actua simultàniament sobre les emocions i el desenvolupament de capacitats com el llenguatge, que tenen una influència directa en el procés d’adquisició de capacitats d’aprenentatge. La música genera emocions positives i, per tant, facilita la interacció entre iguals. La música vehicula l’expressió emocional i permet el desenvolupament d’habilitats individuals, el que possibilita el desenvolupament del vincle entre la mare/pare i el bebé.

El taller tindrà lloc el dissabte 27 de gener a les 10:30h i serà impartit per José Lara.

Activitat gratuïta. Entrada lliure fins a completar l’aforament, per això et recomanem confirmar la teua assistència prèviament al correu electrònic comunicacio@artisticamanisense.org.

Localització

Espai Musical
Societat Musical L’Artística Manisense
Passeig Guillermo de Osma, 3
Manises

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías