Search
Close this search box.

Fundació Bancaixa llança la segona edició de “Concerts a la Fundació”

El cicle començarà el pròxim 20 d’octubre i oferirà fins a maig de 2018 actuacions de diversos estils musicals com jazz, música clàssica, flamenc i músiques del món.

Concerts a la Fundació compta amb la col·laboració de Fundació Eutherpe, Berklee College of Music, el Conservartori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i Pavasal.

Fundació Bancaixa presenta la seua segona edició de Concerts a la Fundació, un cicle de concerts amb una programació anual que comprén des del pròxim 20 d’octubre fins a maig de 2018. Concerts a la Fundació, que compta amb la col·laboració de Fundació Eutherpe, el campus a València de Berklee College of Music, el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València i Pavasal, basa la seua programació en el suport a joves intèrprets i oferirà al públic de manera gratuïta 20 concerts que tindran lloc els divendres a les 20h amb propostes que van des de la música clàssica o el jazz al flamenc i músiques del món. Durant la seua edició anterior, el cicle va comptar amb l’assistència de més de 6.200 persones.

Fundació Eutherpe oferirà en el marc d’aquest cicle concerts d’artistes i agrupacions com els pianistes Joon Yoon, María Linares, Carlos Marín Rac, Andrey Yaroshinsky o Carlos Santo; el quintet flamenc i clàssic En Clau de Clot; el Quartet Cisneros; o un duo de marimba i piano a càrrec de Black and White Keys. Per la seua banda, de la mà del campus a València de Berklee es podran escoltar propostes musicals de música índia, jazz i música d’autor. A més, el Conservatori Superior de Música Joaquín Rodrigo de València oferirà actuacions de música de cambra, òpera i sarsuela. El cicle es completa amb flamenc i jazz de la mà d’Irene de la Rosa-Vargas, Bàrbara Breva i Toni Cotolí, així com amb una proposta que combina poesia i música a càrrec de Hulencourt Ensemble o l’homenatge del pianista Andrea Bacchetti a Bach.

El cicle s’inaugura divendres 20 d’octubre amb un concert fruit de la col·laboració entre el campus de Berklee a València i la iniciativa Berklee Índia Exchange, que mostrarà el ric i multidimensional patrimoni de la música índia, així com les seues encarnacions modernes. El concert tindrà lloc a les 20:00h al Saló d’actes del Centre Cultural Bancaixa (C/General Tovar, 3). L’entrada és gratuïta i lliure fins a completar l’aforament.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías