Search
Close this search box.

Gran èxit de l’XI Trobada d’escoles de música de la Plana Alta

El passat dia 3 de Juny, la població de Benlloch va ser l’epicentre de la música juvenil i infantil de la comarca de la plana alta. 120 joves d’entre 11 i 18 anys pertanyents a les escoles de música de la comarca, van agrupar-se per passar un dia de germanor i de formació musical. Units per la Federació Valenciana de Societats Musicals, els joves van passar un dia assajant i compartint música i amistat.

En la XI Trobada d’Escuelas de Música de la Plana Alta organitzada aquest any per la Unió Musical “Amor l’Art “de Benlloch, participaren estudiants de les escoles de la Plana Alta com la Unió Musical Oropesa, la Unió Musical Torreblanca, la Unió Musical Covarxina, la Unió Musical Santa Cecília de Benicàssim, la Unió Musical Santa Cecília de Cabanes, la Unió Musical Lira Borriolenca, la Unió Musical La Pobla Tornesa,  l’Associació Cultural “Amigos de la Música” de San Juan de Moró o l’Associació Musical Castàlia de Castelló.

plana alta 2

També van poder intercanviar inquietuds culturals ja que la Banda “Amor a l’Art”  amb el recolzament l’Ajuntament de Benlloch van organitzar un dinar per a tots els concurrents i unes hores d’esbarjo amb tironines i esports de muntanya amb monitors.

L’Acte va cloure amb una cercavila i un concert on els xiquets van fer les delícies dels assistents amb la seua música.

 

 

Compartir:

Últimas noticias

Categorías