Search
Close this search box.

La banda de l’Associació Música Jove ofereix un concert en la Mostra Viva del Mediterrani

La banda simfònica de l’Associació Música Jove (AMJ) de València oferirà el pròxim diumenge 15 d’octubre a les 12 hores un concert al claustre de La Nau de la Universitat de València. L’actuació s’emmarca en la programació de la Mostra Viva del Mediterrani, que s’està celebrant en València des del passat 5 d’octubre.

L’organització del certamen ha confiat en la formació que dirigeix Enrique Barrachina per a la realització d’este concert que juntament amb altres actuacions musicals, conformen la Mostra de Música del Mediterrani.

Els músics de l’AMJ interpretaran un programa variat que inclourà el pasdoble “Amigo” de l’italià Matteo Firmi, les bandes sonores de pel·lícules com Amarcord, Zorba el griego i La vaquilla y La Muerte roja, de Josep Ros, obre que interpretarà pròximament en el Certamen Autonòmic de Bandes de la Comunitat Valenciana.

Per a l’entitat que presideix Samuel Gómez és “una satisfacció que hagen comptat amb nosaltres per participar en esta Mostra ja que posa de manifest que som una entitat musical de referència en València, ciutat en la que desenvolupem la nostra activitat artística i social des de fa quasi 25 anys”. Cinema, música, art, literatura, arts escèniques i debats entorn al lema global de “Els futurs del Mediterrani” componen l’oferta d’este any que resumeix en la projecció de més de huitanta pel·lícules i una trentena d’activitats culturals.

 

Associació Música Jove

L’Associació Música Jove (AMJ) de Benimaclet (València) és una entitat no lucrativa fundada en juny de 1994 que agrupa tres grans activitats: la docent (Taller de Música Jove), la interpretativa (Orquestra, Cor i Banda de Música Jove) i la divulgativa (el Mini Auditori). Activitats realitzades setmanalment per les més de cinc-centes persones entre socis, alumnat i professorat que formen AMJ.

L’AMJ pertany a la Federació de Societats Musicals de la Comunitat Valenciana (FSMCV), la Federació de Centres Autoritats (FECEMAC), la Xarxa Espanyola d’Escoles de Música (REEM) i la Xarxa Europea de Música Moderna (EMMEN).

Compartir:

Últimas noticias

Categorías