Search
Close this search box.

La Unió Musical Santa Cecília de Villar del Arzobispo inicia el pròxim diumenge una nueva edició de “Tardor Musical”

El pròxim diumenge 15 d’octubre començarà una nova edició del cicle de Concerts de Tardor Musical que organitza cada any la Unió Musical Santa Cecília (UMSC) de Villar del Arzobispo. Serà, com és habitual, amb la tradicional Passejada Musical, que començarà a les 11:30 en la plaça de l’església i recorrerà alguns racons de la població amb diferents actuacions musicals.

La pròxima cita serà el dissante 28 d’octubre amb un concerts a càrrec d’Eduardo Nogueroles i The Jose Luis Martin Band, al saló de concerts de la UMSC.

 

Ja al novembre, la música es trasllada a la cava de Bodegues El Villar. Allà tindrà lloc un recital de piano el dissabte dia 11 i un concert a càrrec de solistes de la banda de Villar el dia 18.

L’últim cap de setmana de novembre estarà dedicat a la commemoració de Santa Cecília. El concert extraordinari de la banda simfònica se celebrarà el dissabte 25 a les 22.30 hores en el Saló de Concerts de la UMSC, sota la direcció del seu titular Luis Serrano Alarcón.

 

El dia següent, el diumenge 26, la UMSC realitzarà un passacarrer fins l’església de Villar, on tindrà lloc la Missa de Santa Cecília, a la que seguirà un vi d’honor i un dinar de germanor.

La Tardor Musical 2017 finalitzarà el dissabte 23 de desembre amb el concert de Nadal interpretat per la Banda Juvenil de la societat, amb el seu titular José Cava Pamblanco com a director.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías