Search
Close this search box.

L’Orquestra Filharmònica de Requena celebra el seu VIII Curs-Concurs de Direcció d’Orquestra “Ciutat de Requena”

L’Orquestra Filharmònica de Requena celebrarà del 17 al 22 de juliol la VIII edició del seu Curs de Direcció d’Orquestra “Ciutat de Requena” i la III edició del Concurs de Direcció d’Orquestra, que serà impartit pel seu mestre Francisco Melero.

En l’XI aniversari de la jove formació, les obres que interpretaran són de procedència totalment espanyola, entre les quals podem trobar el Concert d’Aranjuez, de Joaquín Rodrigo. A més, comptaran amb la presència del concertista internacional Rubén Parejo per a interpretar aquesta obra.

Altres de les obres que s’interpretaran en aquest XI aniversari seran: El Fandango de doña Francisquita de Amadeo Vives, la Leyenda del beso de R. Soutullo y J. Vert, el  Tambor de granaderos de R. Chapi, la Torre del oro de G. Giménez y La Revoltosa de R. Chapi.

A més, tindrà lloc el III Concurs de Direcció, en el que el millor alumne, triat per la pròpia orquestra, tindrà l’oportunitat de realitzar un concert amb l’agrupació, així com ser el seu director assistent durant un any vigent, començant pel concert del 25 d’agost.

Els participants del curs, tindran les classes teòriques de dilluns a divendres de les 10 a 13.30 hores i les pràctiques amb l’orquestra des de les 18 a 21 hores del dilluns al divendres, celebren aquest any el dia de clausura del curs amb el concert i l’entrega de diplomes.

Tota la informació del concurs es pot consultar en la seva pàgina web. A continuació vos deixem en l’enllaç on a més podreu veure el procés d’inscripció.

http://www.orquestarequena.com/conciertos/2017curso/2017curso.htm,

Compartir:

Últimas noticias

Categorías