Search
Close this search box.

La SM L’artística de Bunyol celebra els actes commemoratius de Santa Cecília

València, 8 de novembre del 2016

La Sociedad Musical “La Artística” de Buñol celebrarà els pròxims dies 19 i 22 de novembre els actes commemoratius de Santa Cecília, patrona de la música, implicant a totes les seues agrupacions de vent en aquesta celebració.

El dissabte 19 de novembre, al Teatre Montecarlo a les 19:00 h. tindrà lloc el concert a càrrec de la Banda Simfònica que actuarà conjuntament amb la Banda Juvenil de la Societat Musical La Artística de Buñol, sota la direcció del director titular Henrie Adams, amb el següent programa:

Primera part – Banda Simfònica de la S.M. La Artística

EL ARCA DE NOÉ – Bert Appermont
EL ARCA DE NOÉ – Óscar Navarro

Segona part – Banda Simfònica i Banda Juvenil

BESTIARIUM – SUITE PARA BANDA

  1. PECES TROPICALES. UNA AVENTURA AZUL INTENSO – Bert Appermont
  2. BAILE DE LA BALLENA. UN BALLET PARA LAS ESPECIES EN PELIGRO DE EXTINCIÓN – Philip Sparke
  3. TYRANNOSAURIUS REX – Ferrer Ferran
  4. EL CARACOL – Jan van der Roost
  5. EL CANGURO – Kevin Houben
  6. LOS SIMIOS – Robert W. Smith
  7. LA CARCOMIA – Victoriano Valencia
  8. CHARLIE EL CAMALEÓN – Luis Serrano Alarcón
  9. LA MOSCA – Óscar Navarro

El dimarts 22 de novembre a les 19:00 h. es celebrarà una missa en honor a la patrona Santa Cecília en l’Església Parroquial de Sant Pere Apòstol de Buñol, acompanyat pel Grup de Metalls de la Sociedad Musical La Artística de Buñol.

A continuació es farà la ja tradicional desfilada dels músics de la banda d’iniciació, des de la Seu Social Rosales fins el Teatre Montecarlo, a on s’oferirà un berenar per a músics, educands, socis i simpatitzants, organitzada per la Comissió de la Festa del Mantó.

Els actes continuaran el divendres 25 de novembre, amb la presentació del CD monogràfic de Gregory Fritze, realitzat per la banda simfònica de la CIM La Armónica, la mateixa que es podrà escoltar en el concert del dissabte 26, que tindrà lloc a les 19 hores al Palau de la Música (Bunyol). Els actes per Santa Cecília tancaran amb el sopar Homenatge al Músic, després del concert, al restaurant Mesón del Castillo.

Compartir:

Últimas noticias

XI Festival Música i Família

Divendres que ve 31 de maig arriba a Cocentaina l’esperat Festival “Música i Família”, organitzat per la FSMCV, la Diputació

Categorías