Search
Close this search box.

La UM de la Pobla del Duc primer premi d’interpretació en el concurs d’entrada de bandes de les festes d’Albaida

La Unió Musical de la Pobla del Duc ha estat guanyadora del primer premi, a la millor interpretació, en el concurs d’entrada de bandes de les festes d’Albaida, celebrat el dia 9 d’octubre, amb motiu de les festes de Moros i Cristians.

Al concurs s’interpretà “Enrique López” (pasdoble) del compositor Antón Alcalde. El jurat per unanimitat, i amb un total de 155 punts, valorà l’especial dificultat del mateix i l’exquisita posada en escena.

 

Ja són 15 anys els que la societat musical acompanya la Filà Templaris d’Albaida durant les festes i en este temps són ja diversos premis obtinguts. Des de la Unió Musical de la Pobla del Duc agraeixen a tot el jurat i públic en general que valoren l’esforç que realitzen constantment tots els anys i en especial a la Filà Templaris d’Albaida per esta fructífera barreja.

Ya son 15 años los que la sociedad musical viene acompañando a la Filà Templaris d’Albaida durante las fiestas y en este tiempo son ya varios los premios obtenidos. Desde la Unió Musical de la Pobla del Duc
agradecen a todo al jurado y público en general que valoren el esfuerzo que realizan constantemente todos los años y en especial a la Filà Templaris d’Albaida por esta fructífera mezcla.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías