La UM de la Pobla del Duc primer premi d’interpretació en el concurs d’entrada de bandes de les festes d’Albaida

La Unió Musical de la Pobla del Duc ha estat guanyadora del primer premi, a la millor interpretació, en el concurs d’entrada de bandes de les festes d’Albaida, celebrat el dia 9 d’octubre, amb motiu de les festes de Moros i Cristians.

Al concurs s’interpretà “Enrique López” (pasdoble) del compositor Antón Alcalde. El jurat per unanimitat, i amb un total de 155 punts, valorà l’especial dificultat del mateix i l’exquisita posada en escena.

 

Ja són 15 anys els que la societat musical acompanya la Filà Templaris d’Albaida durant les festes i en este temps són ja diversos premis obtinguts. Des de la Unió Musical de la Pobla del Duc agraeixen a tot el jurat i públic en general que valoren l’esforç que realitzen constantment tots els anys i en especial a la Filà Templaris d’Albaida per esta fructífera barreja.

Ya son 15 años los que la sociedad musical viene acompañando a la Filà Templaris d’Albaida durante las fiestas y en este tiempo son ya varios los premios obtenidos. Desde la Unió Musical de la Pobla del Duc
agradecen a todo al jurado y público en general que valoren el esfuerzo que realizan constantemente todos los años y en especial a la Filà Templaris d’Albaida por esta fructífera mezcla.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías