Search
Close this search box.

L’Ateneu Musical de Cocentaina enceta les festes amb el 32é Concert de Música Festera

La Societat Ateneu Musical de Cocentaina celebra el seu 32é Concert de Música Festera el dilluns, dia 7 d’agost a les 22:30 al pati d’armes del Palau Comtal de Cocentaina. S’interpretaran pasdobles, marxes cristianes i marxes mores, entre d’altres, amb tocs d’innovació i arrels a la història de la música festera. En aquesta ocasió, una part important del concert serà la direcció per part d’alguns dels compositors de les seues pròpies peces.

 

El programa constarà d’un total de dotze peces recollides del panorama musical fester més rellevant de la història i actual. Així doncs, l’Ateneu aconsegueix barrejar en un mateix concert peces clàssiques amb algunes estrenes així com innovacions i atreviments. Es podran escoltar peces com Bon Capità del mestre Ferrero, Pepito Gisbert de José Insa o Franjo el Sahorí de Josep Vicent Egea d’entre altres més clàssiques i Al Monastir de Ramon Garcia, Laia de Victor Vallés o Sir Driu d’Enrique Alborch entre les més innovadores. A més, el Concert serà la preparació de l’Ateneu per al 1er Certamen de Música festera organitzat per l’Associació de Sant Jordi i on participarà l’Ateneu. Podrem escoltar el pasdoble Goya de Gonzalo Barrachina i Catarsis de Vicent Egea, obra lliure que interpretarà l’Ateneu per a aquest esdeveniment que es celebrarà el pròxim 23 de Setembre. El concert acabarà amb la interpretació de l’Himne de Festes del mestre José Insa Martínez.

 

Els compositors convidats seran, per tant, Ramon Garcia, Josep Vicent Egea, Enrique Alborch, Victor Vallés, Jose Maria Ferrero, Rafael Mullor Grau i José Rafael Pascual. A més, l’Ateneu Musical de Cocentaina estarà acompanyada en algunes peces per membres del grup de dolçainers La Xafigà de Muro.

 

En definitiva, un concert per gaudir de la bona música festera i l’oportunitat de viure una gran vetllada acompanyats per la Societat Ateneu Musical de Cocentaina afavorint l’ambient fester en un marc incomparable com és el pati d’armes del Palau Comtal i encetant una de les setmanes més importants de la localitat.

Compartir:

Últimas noticias

Categorías